Trysil Treff 2023Låvefest i Trysil sentrum


Trysil Treff 2023 ble arrangert for første gang på Fladhagenlåven i sentrum av Trysil, rett i nærheten av Trysil Hotell, Bøes og Villa Sole.Litt info om noen av de som deltok under Trysil Treff 2023:

Happy Skvett er en gladgjeng med utspring fra Engerdal, som så dagens lys i 1991.

Happy Skvett er kjent for sin livlige og glade spillestil. Her vil du få høre sang og musikk innen gammeldansmusikk, iblandet bl.a. swing og cajun. 


Videoklipp:

https://www.youtube.com/watch?v=RNRhleoq3kk


Joe Bjørnars (fredag)


Joe Bjørnars spiller dansebandmusikk. Joe Bjørnars og er en gjeng glade musikanter fra Vallset som ikke tar seg selv så høytidelig og hvor humor er viktig. De er kjent for sine muntre tekster og fengende låter. Bandet startet opp i 1991.

Videoklipp:

https://youtu.be/RweX8mMr33wRoy Enger Trio (lørdag)


Toraderen blir veldig ofte brukt i gammeldans-sammenheng, men Roy Enger fra Flisa har blitt kjent for å bruke den i framførelse av swing og crooner- musikk. 


Per Martin (fredag)

Per Martin

Per Martin Engebretsen fra Våler i Solør ble norgesmester i to klasser under Trekkspill NM 2008.

Per Martin har laget mange låter, bl.a. låta «Two Row Rag» og det er gruppa Per Martin Band som spilte denne på «Sommertoget minutt for minutt» på NRK i 2017.


Gränslös folkmusik

Musikerne i Gränslös folkmusik har ganska långa karriärer i musiken var och en, i olika sammanhang och stilar. Gruppen spelar låtar från Dalarna, Värmland og Norge. Visor och nån Dylan låt kan även förekomma.


og noen flere…

Se hele programmet her


For booking eller andre spørsmål, ta kontakt med arrangør på tlf: 48281475.